Въпроси и отговори от KABOX

Доставката на дунапрен и матраци от KABOX безплатна ли е?

Доставката на продуктите от онлайн магазина за матраци и дунапрен kabox.eu е безплатна за гр. София, за територията на България доставката се осъществява с куриерска фирма по цени на доставчика.

Как доставяте дунапрена и матраците?

В столицата KABOX осъществява доставката, а в страната транспорта на продуктите се извършва с куриерска фирма Еконт – може да изберете доставка до адрес или до офис на Еконт.

Как мога да платя дунапрен или мемори пяна от kabox.eu?

Може да заплатите дунапрен или мемори пяна от този сайт по няколко начина:
С наложен платеж, плащате при получаване на продукта /продуктите. Поръчаният продукт се заплаща при доставката.
По банков път или на каса на EasyPay на посочената в сайта банкова сметка. Ако изберете този метод за доставка заплащането е предварително.
След генериране на поръчка, независимо какъв метод на плащане сте избрали, изчакайте обаждане от наш търговец за уточняване на подробности и потвърждение на поръчката. Това гарантира, че Вашата поръчка е приета и вече е в ход.

По какви причини поръчката може да се забави във времето?

KABOX работи директно с два от най-големите производители на пенополиуретан, като за България основно работим с KOVAFOAM. Макар и изключително рядко са възможни забавяния при изпълнение на поръчка. След изработването на заявения размер лист дунапрен или мемори пяна, то изминава пътя от производствените мощности, които се намират в гр. Севлиево до регионална складова база, откъдето продължава своя път или чрез транспорт на KABOX или чрез куриерска фирма до клиента. Причините за някакво забавяне може да са или при авария на производствени мощности, форсмажорни обстоятелства или логистични.

Какъв е произходът на предлагания от KABOX дунапрен или мемори пяна?

За България дунапренът и мемори пяната са регионално произведени и отговарят на всички европейски изисквания за качество и технологии на екологично производство. Суровините, с които се произвеждат са с европейски произход и поне за момента са на BAYER – Германия.

Какъв е срокът на доставка на дунапрен и мемори пяна от kabox.eu?
Поръчките се обработват в рамките на един работен ден. Налични продукти се изпращат веднага след потвърждаване на поръчка и се доставят според графика на обслужване на куриерската фирма.
Неналични продукти се доставят в най-кратки срокове, като за повече информация може да се свържете с kabox.eu на тел. 0885 83 24 63.

Колко струват дунапрените и матраците, предлагани от kabox.eu?

Към всеки продукт в онлайн магазина на kabox.eu има цена. Цената се определя от размерите и от това дали тези размери са стандартни или нестандартни. По подразбиране онлайн магазина kabox.eu показва най-ниската и най-високата цена от всеки артикул. Дунапрените, които предлагаме, както и мемори пяната са суровини, които се използват основно в мебелната промишленост и за производство на матраци.

Доставяте ли дунапрен и матраци в събота?

За София kabox.eu доставя всеки ден от седмицата след предварителна уговорка. За страната – стига населеното място да се обслужва от куриера в събота.

По какъв начин и с какво мога да режа и разкроявам листове от дунапрен или мемори пяна?

(прочети наша публикация по този въпрос)

Как да срежа дунапрен

Посетете и уеб сайта matrac.net.