Дунапрен – високоеластична пяна HR35

ДУНАПРЕН HR35

Дунапрен – високоеластична пяна HR35

КУПИ СТАНДАРТЕН РАЗМЕР ДУНАПРЕН HR35

Дунапрен – високоеластична пяна HR35 – вечният стремеж към по-добро..

Високоеластичната пяна HR35 е материал от висок клас. Произвежда се по нова технология, отговаряща на съвременните изисквания за безопасно и безвредно производство, отговарящи на актуалните екологични изисквания.
Използваните нововъведения предоставят висококачествен продукт, безопасен за здравето.
Отворената клетъчна структура, подобрените физико-механични показатели, високите стойности на еластичност и широката гама твърдост/мекота дават възможност за продукти, отговарящи на завишените изисквания за качество.
Високо еластичната пяна се използва за изработка на възглавници, облегалки, подлакътници, в производството на мека мебел. Високите обемни тегла намират приложение за изработка на матраци с различни зони на комфорт и ергономичност.

HR35 е умерено твърда високоеластична пяна, изключително устойчива на натиск и експлоатация.
Можете да направите сами своя висококачествен матрак, като имате предвид:
– 12см. от HR 35 – за средно мек матрак.
– 15 – 17 см. – за по-твърдо, ортопедично усещане.
– 17 – 20 см. – перфектната комбинация е високоеластична пяна плюс мемори пяна от 4 см. Ще получите висок клас луксозен матрак. Избирайки тази комбинация ще имате възможно най-добрия материал, който се използва за направата на луксозни матраци.
– 8 см. – за качествен и издържлив топ матрак.
Трябва да иматепредвид върху какво ще поставите матрака. Ако основата, върху която ще поставите дунапрена е твърда, ще подсили твърдото усещане, ако пък е с еластична подматрачна рамка – ще имате допълнително омекотено усещане.

ИЗЧИСЛИ ЦЕНА НА НЕСТАНДАРТЕН РАЗМЕР ДУНАПРЕН

Към всички видове дунапрен.

КЪМ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ