Дунапрен – високоеластична пяна HR35

ДУНАПРЕН HR35

Дунапрен – високоеластична пяна HR35

КУПИ СТАНДАРТЕН РАЗМЕР ДУНАПРЕН HR35

Дунапрен – високоеластична пяна HR35 – вечният стремеж към по-добро..

Високоеластичната пяна HR35 е материал от висок клас. Произвежда се по нова технология, отговаряща на съвременните изисквания за безопасно и безвредно производство, отговарящи на актуалните екологични изисквания.
Използваните нововъведения предоставят висококачествен продукт, безопасен за здравето.
Отворената клетъчна структура, подобрените физико-механични показатели, високите стойности на еластичност и широката гама твърдост/мекота дават възможност за продукти, отговарящи на завишените изисквания за качество.
Високо еластичната пяна се използва за изработка на възглавници, облегалки, подлакътници, в производството на мека мебел. Високите обемни тегла намират приложение за изработка на матраци с различни зони на комфорт и ергономичност.

HR35 е умерено твърда високоеластична пяна, изключително устойчива на натиск и експлоатация.
Можете да направите сами своя висококачествен матрак, като имате предвид:
– 12см. от HR 35 – за средно мек матрак.
– 15 – 17 см. – за по-твърдо, ортопедично усещане.
– 17 – 20 см. – перфектната комбинация е високоеластична пяна плюс мемори пяна от 4 см. Ще получите висок клас луксозен матрак. Избирайки тази комбинация ще имате възможно най-добрия материал, който се използва за направата на луксозни матраци.
– 8 см. – за качествен и издържлив топ матрак.
Трябва да иматепредвид върху какво ще поставите матрака. Ако основата, върху която ще поставите дунапрена е твърда, ще подсили твърдото усещане, ако пък е с еластична подматрачна рамка – ще имате допълнително омекотено усещане.

ИЗЧИСЛИ ЦЕНА НА НЕСТАНДАРТЕН РАЗМЕР ДУНАПРЕН

Към всички видове дунапрен.

КЪМ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ

2 thoughts on “Дунапрен – високоеластична пяна HR35

  1. Здравейте, съпругът ми тежи ок. 100 кг. Този дунапрен HR35 ще бъде ли полезен за гърба му, тъй като го боли? В момента сме с пружинен матрак, който е за смяна.

    1. Здравейте,
      Високоеластична пяна (дунапрен) HR35 е устойчива, еластична и с високо качество пяна. Може да се използва както самостоятелно, така и в комбинация с други видове дунапрен. Лекарите специалисти препоръчват ако човек е с болки в кръста да се спи на по-твърд матрак. Ако съпругът Ви е ок. 100 кг. е добре да съчетаете този вид високоеластична пяна с дунапрен с по-голяма твърдост и плътност като напр. N3040, което знаително ще подобри ортопедичните качества на матрака.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *