Дунапрен N25 – какво е нужно да знаете..

N-25-ДУНАПРЕН

Дунапрен N25 – КУПИ СТАНДАРТЕН РАЗМЕР

Дунапрен N25 – какво е нужно да знаете, за да може да го ползвате пълноценно..

За ежедневен комфорт предлагаме широк набор от висококачествени материали – дунапрен (пяна) с различна плътност и твърдост. Дунапренът намира приложение за тапициране на различни изделия за бита като столове, градинска мебел, мека мебел и т.н. Продуктите от категория дунапрени KOVAFOAM N са подходящи за изработка на неносещи детайли в меката мебел. Тези, които са с висока плътност се влагат и при носещи детайли като седалки, облегалки, топ матраци, матраци и др. Дунапренът от категория N може да бъдe използван и като спомагателен материал в обувната промишленост, при изделия за бита, за опаковки, уплътнения, шумоизолация и други.
Полиуретанова пяна (дунапрен) KOVAFOAM се произвежда на блокове. От производителя се предлагат и различни възможности за индивидуални размери във вид на листове дунапрен.

Дунапрен N25 е дунапрен със средна и по-висока плътност и твърдост, издържлив, с възможност за поемане на по-голямо натоварване.
Подходящ е за матраци като височината при избор е необходимо да бъде съобразена и с килограмите.
За хора с тегло под 90 кг. е подходяща височина от 14 – 18 см.
За хора над 100 кг. препоръчителна е височина над 20 см.
При нужда може да се комбинира с мемори пяна, което може да го направи изключително комфортен и отговарящ на всички изисквания за един луксозен и качествен матрак, като получавате всичко това на много по-добра цена. Ще имате продукт, напълно съобразен с вашите индивидуални изисквания, тъй като сами подбирате материала и определяте дебелината му.

ИЗЧИСЛИ ЦЕНА НА НЕСТАНДАРТЕН РАЗМЕР ДУНАПРЕН

Към други видове дунапрен.

2 thoughts on “Дунапрен N25 – какво е нужно да знаете..

    1. Здравейте Стефан и да, може да използвате дунапрен N 2535 за топ матрак. Има налични размери, които се поддържат на склад 130/200 см. с височини от 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 14 см. Ето линк за магазина: https://www.kabox.eu/matraci/produkt/%d0%b4%d1%83%d0%bd%d0%b0%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%bd-n2535/. Ако желаете различен размер от посочените, моля, свържете се с нас на тел. 0885 83 24 63, за да поръчате или използвайте формата за заявка на нестандартен размер дунапрен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.