Дунапрен N25 – какво е нужно да знаете..

N-25-ДУНАПРЕН

Дунапрен N25 – КУПИ СТАНДАРТЕН РАЗМЕР

Дунапрен N25 – какво е нужно да знаете, за да може да го ползвате пълноценно..

За ежедневен комфорт предлагаме широк набор от висококачествени материали – дунапрен (пяна) с различна плътност и твърдост. Дунапренът намира приложение за тапициране на различни изделия за бита като столове, градинска мебел, мека мебел и т.н. Продуктите от категория дунапрени KOVAFOAM N са подходящи за изработка на неносещи детайли в меката мебел. Тези, които са с висока плътност се влагат и при носещи детайли като седалки, облегалки, топ матраци, матраци и др. Дунапренът от категория N може да бъдe използван и като спомагателен материал в обувната промишленост, при изделия за бита, за опаковки, уплътнения, шумоизолация и други.
Полиуретанова пяна (дунапрен) KOVAFOAM се произвежда на блокове. От производителя се предлагат и различни възможности за индивидуални размери във вид на листове дунапрен.

Дунапрен N25 е дунапрен със средна и по-висока плътност и твърдост, издържлив, с възможност за поемане на по-голямо натоварване.
Подходящ е за матраци като височината при избор е необходимо да бъде съобразена и с килограмите.
За хора с тегло под 90 кг. е подходяща височина от 14 – 18 см.
За хора над 100 кг. препоръчителна е височина над 20 см.
При нужда може да се комбинира с мемори пяна, което може да го направи изключително комфортен и отговарящ на всички изисквания за един луксозен и качествен матрак, като получавате всичко това на много по-добра цена. Ще имате продукт, напълно съобразен с вашите индивидуални изисквания, тъй като сами подбирате материала и определяте дебелината му.

ИЗЧИСЛИ ЦЕНА НА НЕСТАНДАРТЕН РАЗМЕР ДУНАПРЕН

Към други видове дунапрен.

2 thoughts on “Дунапрен N25 – какво е нужно да знаете..

    1. Здравейте Стефан и да, може да използвате дунапрен N 2535 за топ матрак. Има налични размери, които се поддържат на склад 130/200 см. с височини от 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 14 см. Ето линк за магазина: https://www.kabox.eu/matraci/produkt/%d0%b4%d1%83%d0%bd%d0%b0%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%bd-n2535/. Ако желаете различен размер от посочените, моля, свържете се с нас на тел. 0885 83 24 63, за да поръчате или използвайте формата за заявка на нестандартен размер дунапрен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *