Дунапрен – еластична пяна HR32

Дунапрен - еластична пяна HR32

Дунапрен – еластична пяна HR32

КУПИ СТАНДАРТЕН РАЗМЕР ДУНАПРЕН HR32

Дунапрен – еластична пяна HR32 – меката топлина на комфорта..

Дунапрен – високо еластична пяна HR32 е материал от висок клас. Произвежда се по технология, отговаряща на съвременните изисквания за безопасно и безвредно производство, отговарящи на актуалните екологични изисквания.
Използваните нововъведения предоставят висококачествен продукт, безопасен за здравето.
Отворената клетъчна структура, подобрените физико-механични показатели, високите стойности на еластичност и широката гама твърдост/мекота дават възможност за продукти, отговарящи на завишените изисквания за качество.

Дунапрен – еластична пяна HR32

се използва за изработка на възглавници, облегалки, подлакътници, в производството на мека мебел. Високите обемни тегла намират приложение за изработка на матраци с различни зони на комфорт и ергономичност.

Еластична пяна HR32 – за хубав и качествен матрак! Важен фактор е найната еластичност, това е основната разлика спрямо обикновения дунапрен.
Основата, върху която поставяте матрака е от значение. Усещането се влияе в зависимост от това дали е твърда или мека. Твърдата основа винаги допринася за допълнително твърдо усещане. Твърда основа може да бъдат: дъски, MDF плоскост, ПДЧ плоскост и др..
Ако желаете да използвате еластична пяна HR32 за матрак може да се ориентирате за дебелина на слоя:
– за мек матрак – максимална височина от 15 см.;
– за средно мек матрак -височина 20 см..;
– за меко усещане и комфорт може да се комбинира със слой мемори пяна с височина ок. 5 см.
Може да използвате еластичната пяна и за направата на топ матрак, който да придаде допълнително омекотяване и комфорт при сън. За топ матрак дебелина от 8 см. е достатъчна.
Изключително добър материал за направата на облегалки, шалтета, шезлонги или седалки.

ИЗЧИСЛИ ЦЕНА НА НЕСТАНДАРТЕН РАЗМЕР ДУНАПРЕН

Към други видове дунапрен.

КЪМ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ

4 thoughts on “Дунапрен – еластична пяна HR32

    1. Здравейте Стоян! Този дунапрен е подходящ и издържлив материал за тапициране на мебели, в това число и седалка на бус. Издържливостта му е доказана с производствени тестове, гарантирани от производителя. Ще бъде подходящо за седалката Ви и ще се чувствате винаги удобно на път. Препоръчваме!

  1. Имам два пъти по 5 см мемори пяна върху обиквовен еднолицев твърд матрак. Не ми е комфортно. Меко е да, но няма усещането, че меморито ме поддържа отвсякъде. Не е удобно. Даже последните дни ме болят вече раменете. С HR32 пяната може ли да се комбинира за по-голям комфорт, поддържащ и правилен ергономоичен ефект

    1. Здравейте г-жо Кирова!
      Много е добър вариантът, който сте ибрали с мемори пяната, но два пъти по 5 см. е твърде много. Ако използвате и един слой от HR32, ще се получи лек пружиниращ ефект, тъй като пяната притежава еластични свойства и да, матракът ще стане по-ергономичен. За тази цел може да поставите върху твърдия матрак слой от HR32 ок. 5-6 см. и след това мемори пяна, но не повече от 5 см.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *