Дунапрен N3030 – приложим навсякъде..

N-30-30-ДУНАПРЕН

Дунапрен N3030 – приложим навсякъде..

За ежедневен комфорт предлагаме широк набор от висококачествени материали – дунапрен (пяна) с различна плътност и твърдост. Дунапренът намира приложение за тапициране на различни изделия за бита като столове, градинска мебел, мека мебел и т.н. Продуктите от категория дунапрени KOVAFOAM N са подходящи за изработка на неносещи детайли в меката мебел. Тези, които са с висока плътност се влагат и при носещи детайли като седалки, облегалки, топ матраци, матраци и др. Дунапренът от категория N може да бъдe използван и като спомагателен материал в обувната промишленост, при изделия за бита, за опаковки, уплътнения, шумоизолация и други.
Полиуретанова пяна (дунапрен) KOVAFOAM се произвежда на блокове. От производителя се предлагат и различни възможности за индивидуални размери във вид на листове дунапрен.

Дунапрен N3030 е допълнително омекотена пяна с висока плътност, дунапрен от висок клас и отлично качество.
Ако искате да ползвате този вид дунапрен, то в зависимост от нуждите, трябва да знаете, че в зависимост от предназначението височината на дунапрена е от особено значение. Ето някои от приложенията за препоръчителна височина, в зависимост от приложението. Може да се използва за топ матрак, матрак, тапициране на мебели, за омекотяване на твърд матрак:
1. За топ матрак с меко усещане, препоръчителната височина е 8 см.
2. За мек матрак е необходима височина от поне 15 см.
3. За средно мек матрак – препоръчителната височина е 20 см.
4. За тапициране на мебели, седалки – препоръчителна височина: 10 см.
5. За влагане в облегалки – препоръчителна височина на дунапрена: 8 см.
6. За омекотяване на твърд матрак – препоръчителна височина: 5-8 см.

ИЗЧИСЛИ ЦЕНА НА НЕСТАНДАРТЕН РАЗМЕР ДУНАПРЕН

Към други видове дунапрен.

2 thoughts on “Дунапрен N3030 – приложим навсякъде..

    1. Здравейте! Този вид дунапрен е с поръчка, не се поддържа на склад. Обадете се по телефона или използвайте формата за запитване за заявка. Ще се постараем възможно най-бързо да го доставим след като пристигне от завода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *