N-30-40-ДУНАПРЕН

Дунапрен N3040 – ортопедичен и полезен..

Дунапрен N3040 – ортопедичен и полезен..

КУПИ СТАНДАРТЕН РАЗМЕР ДУНАПРЕН N3040

За ежедневен комфорт предлагаме широк набор от висококачествени материали – дунапрен (пяна) с различна плътност и твърдост. Дунапренът намира приложение за тапициране на различни изделия за бита като столове, градинска мебел, мека мебел и т.н. Продуктите от категория дунапрени KOVAFOAM N са подходящи за изработка на неносещи детайли в меката мебел. Тези, които са с висока плътност се влагат и при носещи детайли като седалки, облегалки, топ матраци, матраци и др. Дунапренът от категория N може да бъдe използван и като спомагателен материал в обувната промишленост, при изделия за бита, за опаковки, уплътнения, шумоизолация и други.
Полиуретанова пяна (дунапрен) KOVAFOAM се произвежда на блокове. От производителя се предлагат и различни възможности за индивидуални размери във вид на листове дунапрен.

Дунапрен N3040 е материал с висока плътност или дунапрен с подчертано твърди ортопедични свойства.
Може да използвате дунапрен N3040 като топ матрак ако не сте готови да смените изцяло стария си или неудобен матрак.
Ако желаете да го ползвате като матрак ви е нужна дебелина поне от ок. 14 см. Добрите ортопедично свойства на този вид дунапрен са прекрасна възможност за полезен и приятен сън ако обичате да спите на по-твърда повърхност. При нужда винаги може да го комбинирате със слой от мемори пяна. Това ще допринесе за допълнителен комфорт при сън, тъй като ще имате твърда основа с мек и галещ тялото слой от мемори пяна.

ПОПИТАЙ ЗА ЦЕНА НА НЕСТАНДАРТЕН РАЗМЕР ДУНАПРЕН

[wpforms id=”9820″]

1 thought on “Дунапрен N3040 – ортопедичен и полезен..”

  1. Катя Младенова

    Закупихме от този вид дунапрен и сме много доволни от неговото качество. Плътен, твърд, полезен за гърба. Препоръчвам го за всеки, който обича да спи на по-твърда повърхност.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *