Дyнaпpeн N3040 – ортопедичен и полезен..

N-30-40-ДУНАПРЕН

Дунапрен N3040 – ортопедичен и полезен..

КУПИ СТАНДАРТЕН РАЗМЕР ДУНАПРЕН N3040

За ежедневен комфорт предлагаме широк набор от висококачествени материали – дунапрен (пяна) с различна плътност и твърдост. Дунапренът намира приложение за тапициране на различни изделия за бита като столове, градинска мебел, мека мебел и т.н. Продуктите от категория дунапрени KOVAFOAM N са подходящи за изработка на неносещи детайли в меката мебел. Тези, които са с висока плътност се влагат и при носещи детайли като седалки, облегалки, топ матраци, матраци и др. Дунапренът от категория N може да бъдe използван и като спомагателен материал в обувната промишленост, при изделия за бита, за опаковки, уплътнения, шумоизолация и други.
Полиуретанова пяна (дунапрен) KOVAFOAM се произвежда на блокове. От производителя се предлагат и различни възможности за индивидуални размери във вид на листове дунапрен.

Приложение на Дунапрен N3040

е с висока плътност или дунапрен с подчертано твърди ортопедични свойства.
Може да използвате дунапрен N3040 като топ матрак ако не сте готови да смените изцяло стария си или неудобен матрак.
Ако желаете да го ползвате като матрак ви е нужна дебелина поне от ок. 14 см. Добрите ортопедично свойства на Дyнaпpeн N3040 са прекрасна възможност за полезен и приятен сън ако обичате да спите на по-твърда повърхност. При нужда винаги може да комбинирате Дyнaпpeн N3040 със слой от мемори пяна. Това ще допринесе за допълнителен комфорт при сън, тъй като ще имате твърда основа с мек и галещ тялото слой от мемори пяна.

ИЗЧИСЛИ ЦЕНА НА НЕСТАНДАРТЕН РАЗМЕР ДУНАПРЕН

Дунапрен N3535 – в отговор на високите изисквания за качество и комфорт..
За ежедневен комфорт предлагаме широк набор от висококачествени материали – дунапрен (пяна) с различна плътност и мекота. Може да се използва за тапициране на различни изделия за бита като столове, градинска мебел, мека мебел и т.н… ПОВЕЧЕ