КОНТАКТИ

КОНТАКТНА ФОРМА:

Офис адрес на търговеца, обслужващ kabox.eu:
NewsTable Ltd.
гр. София,
кв. Карпузица 1619 (Княжево)
ул. Доброволец 4.
Официален партньор на Паралел ЕАД

В този електронен магазин предлагаме продуктова гама на матраци НАНИ, състояща се от двулицеви матраци, топ матраци, детски матраци, дунапрен, произвеждани от завод Паралел – гр. Севлиево.

ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ НА ДУНАПРЕН

ПАРАЛЕЛ ЕАД произвежда пенополиуретан (дунапрен, основен продукт за изработка на матраци) по най-съвременна технология с високо качество и отлични експлоатационни характеристики.

Производителят декларира своя ангажимент по отношение на Устойчивото Развитие. Грижата за околната среда и безопасността са в центъра на управленската политика и корпоративна култура.

Производителят непрестанно инвестира в оборудване, внедряване на процедури за намаляване на отпадъците, в научноизследователска и развойна дейност. Всичко това допринася за устойчивото развитие и отговорност както към околната среда, така и към всички, които са избрали да ползват техните продукти.

Производителят предприема деен подход при управление на своите производствени линии. С цел – предотвратяване на екологичните рискове и опазване на природните ресурси.

Поради спецификата на производство на пенополиуретан и използването на т.нар. „рискови съоръжения“, които подлежат на контрол, производителят стриктно спазва изискванията на Наредбата за предотвратяване на големи аварии с опасни вещества и за ограничаване на последствията от тях.