МЕМОРИ ПЯНА

Дунапрен и матраци от KABOX

МЕМОРИ ПЯНА (memory foam)

МЕМОРИ ПЯНА – полиуретан, създаден от НАСА
МЕМОРИ ПЯНА

МЕМОРИ ПЯНА – полиуретан, създаден от НАСА през 70-те години на 20 век за космически цели. В производството се използва главно при направата на възглавници и матраци. Мemory foam е висококачествен материал, който при натиск заема формата на тялото. Когато не е подложена на натиск възвръща своята форма. Затова, когато при избор на матрак или възглавница предпочитате в съня си да бъдете обгърнати и материалът да следва анатомичните ви форми, може да се спрете на матрак или възглавница, изработени изцяло или частично от мемори пяна.
Със сигурност значително ще бъде намалено въртенето, наместването и неспокойния сън. Трябва да имате предвид, че температурата също е важна за свойствата на мемори пяната. Ако е по-студено в помещението, то тя ще бъде по-втвърдена, а при по-висока температура по-мека. Но въпреки всичко пяната ще поеме от температурата на тялото и ще ви достави необходимия комфорт. Освен това пяната притежава отворена структура с намалена пропускливост, което позволява по-добра вентилация от тази на латекса.
Предимствата на пяната като високотехнологичен и качествен продукт в съчетание с невероятният комфорт, който създава при сън, обуславят нейната висока стойност в сравнение с другите материали използвани при изработката на матраци и възглавници.

Мemory foam се използва при луксозните матраци като вложка или отделно като топер, който се поставя върху матрак, за да коригира неговата твърдост и да допринесе за комфорта при сън.

КУПИ МЕМОРИ ПЯНА

ИЗЧИСЛИ ЦЕНА НА НЕСТАНДАРТЕН РАЗМЕР ДУНАПРЕН ИЛИ МЕМОРИ ПЯНА

Към други видове дунапрен.

Посетете и matrac.net

Показване на 1–18 от 100 резултата