МЛЯН ДУНАПРЕН

Млян дунапрен

МЛЯН ДУНАПРЕН

В производствения процес на производителя KOVAFOAM – ПАРАЛЕЛ Севлиево е интегриран затворен технологичен цикъл, включващ всички етапи на обработка – от суровините до крайния продукт. Има изградена и лаборатория, която стриктно да контролира качеството както на изходните суровини, така и на готовите продукти.
Производството на пенополиуретан е оборудвано със съвременни поточни линии от ново поколение, отговаряйки на най-новите изисквания за енергийна ефективност, опазване на околната среда и здравословни и безопасни условия на труд. Високите стандарти за качество се гарантират от интегрирана система с висока степен на автоматизация на всеки етап от производствения процес.

Мленият дунапрен е остатъчен продукт при производството на дунапрен (блоков пенополиуретан). Мленият дунапрен може да съдържа в себе си парченца около 1 см. с най-различни качества. Подходящ е за пълнеж на възглавници, детски играчки, тапицерии, шалтета, седалки, мека мебел, пуфове, барбарони, дюшеци и други.
Дунапренът, чийто отпадъчен продукт е мления дунапрен е произведен по съвременни екологични технологии и суровини. Производство, без участието на фреони на световно известните марки “BAYER“ и “BASF“. Всички видове дунапрен са сертифицирани за трудногоримост  и отговарят на съвременните високи изисквания за качество.
 
Мленият дунапрен е остатъчен продукт и това определя цената му. По-ниската цена, в сравнение с дунапрена го прави приложим за широка гама продукти.
Разфасофката на мления дунапрен е в чували с различно тегло от ок. 10-15 кг. и размери ок. 120-50 см.