Продуктов каталог Матраци

Този електронен магазин обслужва поръчки за гр. София и цялата страна. Доставката до гр. София е до адрес, без включено качване, може да се избере и опция доставка с Еконт. За страната доставяме с Еконт.

Голям избор от двулицеви матраци на различни български производители – ортопедични, анатомични, с мемори пяна, на руло, детски и др.

Българските матраци се изработват от качествени, сертифицирани материали по съвременни и иновативни технологии за производство.

Модели матраци с признати достойнства, задоволяващи изискванията на всеки вкус. С производствените технологии и търсенията на производителите за издържливост и удобство са разработени различни видове модели – с пенополиуретан, матраци с мемори пяна и комбинирани. С различно предназначение – за дома, за хотели и лечебни заведения, съобразени с изискванията на всеки вкус и нужда.

Матраците са с гарантирано и високо качество, изработени от суровинни продукти като дунапрен и мемори пяна. Съставени от качествени сертифицирани продукти и материали, по всички съвременни иновативни високотехнологични методи на производство. Ергономични, със стилен дизайн, внимание към детайла и отговорност към околната среда продуктите отговарят и следват съвременните технологии.

Можете да изберете матраци за дома, вилата, матраци за хотели и др. За целта е необходимо да знаете размера на леглото, както и да подсигурите основа – подматрачна рамка или плоскост за двулицевите матраци, които предлагаме. Всеки модел матрак има опция за избор на стандартен размер. Ако не можете да намерите от зададените опции размера на Вашето легло или то е с нестандартен размер, можете да поръчате модела, който желаете по размер. За целта използвайте формата за контакт в страница КОНТАКТИ или се свържете с нас на тел.: 0885 83 24 63.

МАТРАЦИ ОТ ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ KABOX

Към НАЧАЛО

Посетете и matrac.net