МЛЯН ДУНАПРЕН - ЗА ВЪЗГЛАВНИЦИ И ТАПИЦЕРИЯ

0885 83 24 63
телефон за консултация и поръчка

ПЪЛНЕЖ ЗА ВЪЗГЛАВНИЦИ – МЛЯН ДУНАПРЕН

В производствения процес на производителя KOVAFOAM – ПАРАЛЕЛ Севлиево е интегриран затворен технологичен цикъл, включващ всички етапи на обработка – от суровините до крайния продукт. Има изградена и лаборатория, която стриктно да контролира качеството както на изходните суровини, така и на готовите продукти.
Производството на пенополиуретан е оборудвано със съвременни поточни линии от ново поколение, отговаряйки на най-новите изисквания за енергийна ефективност, опазване на околната среда и здравословни и безопасни условия на труд. Високите стандарти за качество се гарантират от интегрирана система с висока степен на автоматизация на всеки етап от производствения процес.

ПЪЛНЕЖ ЗА ВЪЗГЛАВНИЦИ
ПЪЛНЕЖ ЗА ВЪЗГЛАВНИЦИ | KABOX
Мленият дунапрен е остатъчен продукт при производството на дунапрен (блоков пенополиуретан). Мленият дунапрен може да съдържа в себе си парченца около 1 см. с най-различни качества. Подходящ е за пълнеж на възглавници, детски играчки, тапицерии, шалтета, седалки, мека мебел, пуфове, барбарони, дюшеци и други.
Дунапренът, чийто отпадъчен продукт е мления дунапрен е произведен по съвременни екологични технологии и суровини. Производство, без участието на фреони на световно известните марки “BAYER“ и “BASF“. Всички видове дунапрен отговарят и са сертифицирани за трудногоримост, както и отговарят и на съвременните високите изисквания за качество.
 
Мленият дунапрен е остатъчен продукт и това определя цената му. По-ниската цена, в сравнение с дунапрена го прави приложим за широка гама продукти.
Разфасофката на мления дунапрен е в чували с различно тегло. Чували от ок. 10-15 кг. са с размери ок. 120/50 см.
Цена на килограм: 5,50 – 6,00 лв./кг. в зависимост от разфасовката.
Чувал над 9 кг. – 5,50 лв./кг.
Чувал под 9 кг. – 6 лв./кг.