ТВЪРД ТОП МАТРАК ОТ ДУНАПРЕН

0885 83 24 63
телефон за консултация и поръчка

За нас - Дунапрен
Твърд ТОП МАТРАК

КОРИГИРАЙТЕ СВОЯ СТАР И НЕУДОБЕН МАТРАК С КАЧЕСТВЕН /ТВЪРД/ ТОП ДУНАПРЕН

Повечето матраци включват в изработката си различни материали като: полиуретанова пяна (дунапрен), система или пакети (джобчета) от пружини, мемори пяна, текстил с различни качества, в повечето случаи с антиакарни, антибактериални и противоалергични свойства. Европейските изискванията за опазване на околната среда и спазване на екологично чисто производство, залага и на екологично чисти продукти. Това особено важи за производството на матраци и дунапрен, тъй като това са продукти, които влизат в пряк досег с човека. Непрекъснат контрол на материалите за производство на дунапрен, включително лабораторен, гарантират сертифицирано качество на всички видове дунапрен (пенополиуретан), които предлагаме.

Твърд топ матрак, който предлагаме е ТОП МАТРАК 8 см. (Производител: матраци НАНИ):

B този сайт е подбрана специална селекция от дунапрени, използвани в производството на най-качествените матраци и топ матраци. За да можете да подберете правилно дунапрена, който ще използвате е добре да знаете каква твърдост и плътност има всеки един от моделите, които предлагаме. Всеки дунапрен има идентификатор – цифри, които съотвестват на неговата плътност и твърдост. Първите две цифри показват плътността на дунапрена. Колкото по-голяма е цифрата, толкова е по-плътен дунапрена. Вторите две цифри указват твърдостта. Колкото по-висока е цифрата, толкова е по-твърд дунапрена.

ТУК МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ДУНАПРЕН В СТАНДАРТНИ РАЗМЕРИ

ТОП МАТРАК И ТОПЕР

Тук ще ви предложим готови и бързи решения за корекция на стар или неудобен матрак.

ТОП МАТРАК

Топ матракът е пенополиуретан (дунапрен) или мемори пяна с височина до 8 см. В собстен калъф с цип, които се поставя върху основния матрак.

Топ матракът или топ-дунапренът е все по-често използван продукт в бита за бързо и ефективно справяне с възникнали нужди за подмяна, корекция или допълнение към стар, неудобен или недостатъчно висок матрак. С избора на топ матрак можем да подобрим качеството на съня.

Предлаганите от нас топ матраци са изработени от екологично чисти продукти и са създадени по съвременни технологии със сертифицирано качество на материалите за произход, съдържание и технология на производството.

Богатият избор от дунапрени с различна плътност дава възможност да се сдобиете с търсения комфорт, стига да се избере правилната твърдост и дебелина.

Размерът

Размерът на топ матрака трябва да бъде съобразен с размера на повърхността върху, която ще се поставя. Височината може да я определите сами. Тя може да варира от 3 до 8 см. Предлагат се дунапрени с различна степен на твърдост. При покупка на топ матрак е необходимо да се прецени твърдостта на дунапрена със съответната височина, телесното тегло и индивидуалните предпочитания за ортопедичност и анатомичност. Колкото по-голяма е височината, толкова повече усещането за стабилана и твърда основа ще се засилва и колкото е по-голям е натиска, толова по-мек ще се усеща дунапрена.

Нашите предложения за дунапрен са в три основни твърдости: мек (Sensitive), средно твърд (Normal) и твърд (Hard). Меки топ-матраци Sensitive са тези, изработени от дунапрен 3030, съдържащ 30 единици плътност на кубичен метър. Издържлив дунапрен, подходящ за корекция – омекотяване на твърди повърхности. От умерено твърд дунапрен са топ-матраците, изработени от серия Normal с материал 2535, съдържащ 25 единици плътност на кубичен метър, използва се за серийното производство на топ матраци, поради стабилната си основа и дълъг живот на експлоатация, около 3 години.

Твърдите топ матраци се изработват от дунапрени от серии “Hard”, това е дунапрен 3040. Предназначен е за хора с проблеми в кръста, за хора с наднормено тегло, за деца и за всички, които предпочитат по-твърда, ортопедична и плътна основа. Характеризира се с дълъг живот.

ТВЪРД - ТОП ДУНАПРЕН

ТОПЕР

Топер от мемори пяна – поставя се върху матрак или друга повърхност за допълнително омекотяване и допринася за добрия и качествен сън. За разлика от топ матраците, той се изработва единствено от мемори пяна и е със стандартна височина 5 см. Топерите, които предлагаме са от серия Hilux. Мемори пяната е един от най-високотехнологичните и съвременни материали, влаган в бита за производството на матраци и топери. Висококачествените компоненти при създаването на мемори пяната я правят издръжлива, податлива на деформации, без да бъде нарушавана структурата, приема формата на тялото.

Температурата на помещението

Температурата на помещението влияе върху характериатиката на мемори пяната. При по-ниска температура тя е с по-голяма твърдост, а при по-висока или вече приела топлина от телесната температура, тя постепенно става по-мека и обгръща нежно тялото. Мемори пяната не се препоръчва за бебета и малки деца. Поради по-меките си свойства като материал, децата изпитват трудност при обръщане и завъртане и има опасност да се задушат. Затова се препоръчва бебешките и детски матраци да се изработват от по-твърд пенополиуретан. Мемори пяната е със завишен респираторен риск и не се препоръчва за хора, страдащи от астма.

Топ матраците и топерите

Топ матраците и топерите са практично решение в бита, за временно или постоянно ползване, те могат да бъдат лесно поддържани и съхранявани. Тъй като се изработват с калъфи с цип по двете дължини, могат да бъдат навити на руло, прибрани или пренасяни навсякъде с вас, за да можете да се чувствате винаги удобно и отпочинали. Освен стандартните размери, които се предлагат в серийното производство, може да се изработят топ матраци и топери с размери според вашите изиквания и нужди. За целта е необходимо да се свържете с наш консултант. КУПИ ТОП МАТРАК / ТОПЕР ТУК ПОПИТАЙ ЗА ЦЕНА НА НЕСТАНДАРТЕН РАЗМЕР ДУНАПРЕН / МЕМОРИ ПЯНА

КАЛЪФИ

калъфи за матрак с цип

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ

БАРБАРОНИ

БАРБАРОНИ

Барбарони BELLMONTH се изработват от висококачествени материали,  придружени са с документи, удостоверяващи качеството. Пълни са с гранулиран пенопласт, а разнообразието от дамаски

стъклена преграда за спалнята

Съвети за спалнята

Съвети за спалнята. 5 вдъхновяващи съвета за спалня 5 съвета за отделяне на леглото в отворена стая Искате ли истинско легло в