ТОП МАТРАК И ТОПЕР

топ матрак ALOE FRESH - матраци Парадайс

ТОП МАТРАК И ТОПЕР

КОРИГИРАЙТЕ СВОЯ СТАР И НЕУДОБЕН МАТРАК С КАЧЕСТВЕН ТОП ДУНАПРЕН

 ДУНАПРЕН - МЕМОРИ ПЯНАТОП МАТРАК И ТОПЕР. Повечето матраци включват или напълно са изградени от полиуретанова пяна (дунапрен).
Наш специалист може да ви консултира за правилния избор на дунапрен, според вашите нужди и изисквания.
B този сайт е подбрана специална селекция от дунапрени, използвани в производството на най-качествените матраци.

Непрекъснат контрол на материалите за производство на дунапрен, включително лабораторен, гарантират сертифицирано качество на всички видове дунапрен (пенополиуретан), които предлагаме.

ДУНАПРЕН ЦЕНОВА ЛИСТА

ТУК МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ДУНАПРЕН В СТАНДАРТНИ РАЗМЕРИ

ТОП МАТРАК И ТОПЕР

Тук ще ви предложим готови и бързи решения за корекция на стар или неудобен матрак.

ТОП МАТРАК

Топ матракът е пенополиуретан (дунапрен) или мемори пяна с височина до 8 см. В собстен калъф с цип, които се поставя върху основния матрак.

Топ матракът или топ-дунапренът е все по-често използван продукт в бита за бързо и ефективно справяне с възникнали нужди за подмяна, корекция или допълнение към стар, неудобен или недостатъчно висок матрак. С избора на топ матрак можем да подобрим качеството на съня.

Предлаганите от нас топ матраци са изработени от екологично чисти продукти и са създадени по съвременни технологии със сартифицирано качество на материалите за произход, съдържание и технология на производството.

С помащта на нашите консултанти и богатият избор от дунапрени с различна плътност, можете да се сдобиете с търсения комфорт, стига да се избере правилната твърдост и дебелина.

Размерът

Размерът на топ матрака трябва да бъде съобразен с размера на повърхността върху, която ще се поставя. Височината може да я определите сами. Тя може да варира от 3 до 8 см. Предлагат се дунапрени с различна степен на твърдост. При покупка на топ матрак е необходимо да се прецени твърдостта на дунапрена със съответната височина, телесното тегло и индивидуалните предпочитания за ортопедичност и анатомичност. Колкото по-голяма е височината, толкова повече усещането за стабилана и твърда основа ще се засилва и колкото е по-голям е натиска, толова по-мек ще се усеща дунапрена.

Нашите предложения за дунапрен са в три основни твърдости: мек (Sensitive), средно твърд (Normal) и твърд (Hard). Меки топ-матраци Sensitive са тези, изработени от дунапрен 3030, съдържащ 30 единици плътност на кубичен метър. Издържлив дунапрен, подходящ за корекция – омекотяване на твърди повърхности. От умерено твърд дунапрен са топ-матраците, изработени от серия Normal с материал 2535, съдържащ 25 единици плътност на кубичен метър, използва се за серийното производство на топ матраци, поради стабилната си основа и дълъг живот на експлоатация, около 3 години.

Твърдите топ матраци се изработват от дунапрени от серии “Hard”, това е дунапрен 3040. Предназначен е за хора с проблеми в кръста, за хора с наднормено тегло, за деца и за всички, които предпочитат по-твърда, ортопедична и плътна основа. Характеризира се с дълъг живот.

 

https://topmatrak.com/product/%d1%82%d0%be%d0%bf-%d0%bc%d0%b0%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%ba-%d0%bd%d0%b0%d0%bd%d0%b8/

ТОПЕР

Топер от мемори пяна – поставя върху матрак или друга повърхност за допълнително омекотяване и допринася за добрия и качествен сън. За разлика от топ матраците, той се изработва единствено от мемори пяна и е със стандартна височина 5 см.

Топерите, които предлагаме са от серия Hilux. Мемори пяната е един от най-високотехнологичните и съвременни материали, влаган в бита за производството на матраци и топери. Висококачествените компоненти при създаването на мемори пяната я правят издръжлива, податлива на деформации, без да бъде нарушавана структурата, приема формата на тялото.

Температурата на помещението

Температурата на помещението влияе върху характериатиката на мемори пяната. При по-ниска температура тя е с по-голяма твърдост, а при по-висока или вече приела топлина от телесната температура, тя постепенно става по-мека и обгръща нежно тялото. Мемори пяната не се препоръчва за бебета и малки деца. Поради по-меките си свойства като материал, децата изпитват трудност при обръщане и завъртане и има опасност да се задушат. Затова се препоръчва бебешките и детски матраци да се изработват от по-твърд пенополиуретан. Мемори пяната е със завишен респираторен риск и не се препоръчва за хора, страдащи от астма.

Топ матраците и топерите

Топ матраците и топерите са практично решение в бита, за временно или постоянно ползване, те могат да бъдат лесно поддържани и съхранявани. Тъй като се изработват с калъфи с цип по двете дължини, могат да бъдат навити на руло, прибрани или пренасяни навсякъде с вас, за да можете да се чувствате винаги удобно и отпочинали. Освен стандартните размери, които се предлагат в серийното производство, може да се изработят топ матраци и топери с размери според вашите изиквания и нужди. За целта е необходимо да се свържете с наш консултант.

КУПИ ТОП МАТРАК / ТОПЕР ТУК

ИЗЧИСЛИ А ЦЕНА НА НЕСТАНДАРТЕН РАЗМЕР ДУНАПРЕН / МЕМОРИ ПЯНА

Към други видове дунапрен.

Ние Ви препоръчваме… “ТВЪРД ТОП МАТРАК

3 thoughts on “ТОП МАТРАК И ТОПЕР

  1. Закупих топ матрак 8 см. и го сложих върху матрака. Спестих си покупка на цял матрак и съм много доволна.

    1. Важно е да отбележим, че специалистите съветват матраците да се ползват максимум до 8 години. Особено пружинните матраци, които могат да задържат доста прахови частици в себе си могат да бъдат причина за респираторни и хронични заболявания или да причинят някакъв вид дискомфорт на съня. Топ матракът е решение за подобряване на качеството на матрака, но не и за отлагане подмяната на стар матрак. Имайте предвид всичко това при окончателно решение за покупка на матрак или топ матрак!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *