ТОП МАТРАК И ТОПЕР

топ матрак ALOE FRESH - матраци Парадайс

ТОП МАТРАК И ТОПЕР

КОРИГИРАЙТЕ СВОЯ СТАР И НЕУДОБЕН МАТРАК С КАЧЕСТВЕН ТОП ДУНАПРЕН

 ДУНАПРЕН - МЕМОРИ ПЯНАТОП МАТРАК И ТОПЕР. Повечето матраци включват или напълно са изградени от полиуретанова пяна (дунапрен).
Наш специалист може да ви консултира за правилния избор на дунапрен, според вашите нужди и изисквания.
B този сайт е подбрана специална селекция от дунапрени, използвани в производството на най-качествените матраци.

Непрекъснат контрол на материалите за производство на дунапрен, включително лабораторен, гарантират сертифицирано качество на всички видове дунапрен (пенополиуретан), които предлагаме.

ДУНАПРЕН ЦЕНОВА ЛИСТА

ТУК МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ДУНАПРЕН В СТАНДАРТНИ РАЗМЕРИ

ТОП МАТРАК И ТОПЕР

Тук ще ви предложим готови и бързи решения за корекция на стар или неудобен матрак.

ТОП МАТРАК

Топ матракът е пенополиуретан (дунапрен) или мемори пяна с височина до 8 см. В собстен калъф с цип, които се поставя върху основния матрак.

Топ матракът или топ-дунапренът е все по-често използван продукт в бита за бързо и ефективно справяне с възникнали нужди за подмяна, корекция или допълнение към стар, неудобен или недостатъчно висок матрак. С избора на топ матрак можем да подобрим качеството на съня.

Предлаганите от нас топ матраци са изработени от екологично чисти продукти и са създадени по съвременни технологии със сартифицирано качество на материалите за произход, съдържание и технология на производството.

С помащта на нашите консултанти и богатият избор от дунапрени с различна плътност, можете да се сдобиете с търсения комфорт, стига да се избере правилната твърдост и дебелина.

Размерът

Размерът на топ матрака трябва да бъде съобразен с размера на повърхността върху, която ще се поставя. Височината може да я определите сами. Тя може да варира от 3 до 8 см. Предлагат се дунапрени с различна степен на твърдост. При покупка на топ матрак е необходимо да се прецени твърдостта на дунапрена със съответната височина, телесното тегло и индивидуалните предпочитания за ортопедичност и анатомичност. Колкото по-голяма е височината, толкова повече усещането за стабилана и твърда основа ще се засилва и колкото е по-голям е натиска, толова по-мек ще се усеща дунапрена.

Нашите предложения за дунапрен са в три основни твърдости: мек (Sensitive), средно твърд (Normal) и твърд (Hard). Меки топ-матраци Sensitive са тези, изработени от дунапрен 3030, съдържащ 30 единици плътност на кубичен метър. Издържлив дунапрен, подходящ за корекция – омекотяване на твърди повърхности. От умерено твърд дунапрен са топ-матраците, изработени от серия Normal с материал 2535, съдържащ 25 единици плътност на кубичен метър, използва се за серийното производство на топ матраци, поради стабилната си основа и дълъг живот на експлоатация, около 3 години.

Твърдите топ матраци се изработват от дунапрени от серии „Hard“, това е дунапрен 3040. Предназначен е за хора с проблеми в кръста, за хора с наднормено тегло, за деца и за всички, които предпочитат по-твърда, ортопедична и плътна основа. Характеризира се с дълъг живот.

 

https://topmatrak.com/product/%d1%82%d0%be%d0%bf-%d0%bc%d0%b0%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%ba-%d0%bd%d0%b0%d0%bd%d0%b8/

ТОПЕР

Топер от мемори пяна – поставя върху матрак или друга повърхност за допълнително омекотяване и допринася за добрия и качествен сън. За разлика от топ матраците, той се изработва единствено от мемори пяна и е със стандартна височина 5 см.

Топерите, които предлагаме са от серия Hilux. Мемори пяната е един от най-високотехнологичните и съвременни материали, влаган в бита за производството на матраци и топери. Висококачествените компоненти при създаването на мемори пяната я правят издръжлива, податлива на деформации, без да бъде нарушавана структурата, приема формата на тялото.

Температурата на помещението

Температурата на помещението влияе върху характериатиката на мемори пяната. При по-ниска температура тя е с по-голяма твърдост, а при по-висока или вече приела топлина от телесната температура, тя постепенно става по-мека и обгръща нежно тялото. Мемори пяната не се препоръчва за бебета и малки деца. Поради по-меките си свойства като материал, децата изпитват трудност при обръщане и завъртане и има опасност да се задушат. Затова се препоръчва бебешките и детски матраци да се изработват от по-твърд пенополиуретан. Мемори пяната е със завишен респираторен риск и не се препоръчва за хора, страдащи от астма.

Топ матраците и топерите

Топ матраците и топерите са практично решение в бита, за временно или постоянно ползване, те могат да бъдат лесно поддържани и съхранявани. Тъй като се изработват с калъфи с цип по двете дължини, могат да бъдат навити на руло, прибрани или пренасяни навсякъде с вас, за да можете да се чувствате винаги удобно и отпочинали. Освен стандартните размери, които се предлагат в серийното производство, може да се изработят топ матраци и топери с размери според вашите изиквания и нужди. За целта е необходимо да се свържете с наш консултант.

КУПИ ТОП МАТРАК / ТОПЕР ТУК

ИЗЧИСЛИ А ЦЕНА НА НЕСТАНДАРТЕН РАЗМЕР ДУНАПРЕН / МЕМОРИ ПЯНА

Към други видове дунапрен.

https://topmatrak.com/product/%d1%82%d0%be%d0%bf-%d0%bc%d0%b0%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%ba-aloe-memory/

Ние Ви препоръчваме… „ТВЪРД ТОП МАТРАК