ЗА НАС

Този електронен магазин обслужва поръчки за гр. София с безплатна доставка, до адрес, без включено качване.

За страната доставяме с Еконт.

ЗА НАС – НЮСТЕЙБЪЛ ЕООД е компания, специализирала в развитието на високотехнологични уеб решения за електронна търговия ( WEB DESIGN & SEO ) с основна мисия изграждането и развитието на българския електронен пазар.
Фирмата управлява и развива повече от 40 уеб сайта. Почти половината от тях са насочени към българския потребител. Основен акцент в изграждането на онлайн магазините е високото качество на продуктите и техния гарантиран произход.

Българските матраци, дунапрен, мемори пяна, възглавници и др. се изработват от качествени, сертифицирани материали по съвременни и иновативни технологии за производство. В този електронен магазин предлагаме продуктова гама на матраци НАНИ, състояща се от двулицеви матраци, топ матраци и детски матраци, произвеждани от завод Паралел – гр. Севлиево.

ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ НА ДУНАПРЕН

ПАРАЛЕЛ ЕАД произвежда пенополиуретан (дунапрен и мемори пяна – основни продукти за изработка на матраци) по най-съвременна технология с високо качество и отлични експлоатационни характеристики.

Производителят декларира своя ангажимент по отношение на Устойчивото Развитие. Грижата за околната среда и безопасността са в центъра на управленската политика и корпоративна култура.

Производителят непрестанно инвестира в оборудване, внедряване на процедури за намаляване на отпадъците, в научноизследователска и развойна дейност. Всичко това допринася за устойчивото развитие и отговорност както към околната среда, така и към всички, които са избрали да ползват техните продукти.

Производителят предприема деен подход при управление на своите производствени линии. С цел – предотвратяване на екологичните рискове и опазване на природните ресурси.

Поради спецификата на производство на пенополиуретан и използването на т.нар. „рискови съоръжения“, които подлежат на контрол, производителят стриктно спазва изискванията на Наредбата за предотвратяване на големи аварии с опасни вещества и за ограничаване на последствията от тях.

​Не се колебайте да позвъните, за да отговорим на всички ваши въпроси:

0885 83 24 63.

За запитвания, ползвайте формата за контакт:

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ДА ПОСЕТИТЕ

въпроси и отговори от „kabox“