ДУНАПРЕН - МЕМОРИ ПЯНА

0885 83 24 63
телефон за консултация и поръчка

Дунапрен от “KABOX”

МЕМОРИ ПЯНА ОТ KABOX. Мемори пяната е висококачествен материал, който при натиск заема формата на тялото. Сертифициран продукт от българския производител

ПАРАЛЕЛ ЕАД

произвежда пенополиуретан (дунапрен и мемори пяна – основни продукти за изработка на матраци) по най-съвременна технология с високо качество и отлични експлоатационни характеристики.

МЕМОРИ ПЯНА (memory foam)

МЕМОРИ ПЯНА – полиуретан, създаден от НАСА
МЕМОРИ ПЯНА

МЕМОРИ ПЯНА – полиуретан, създаден от НАСА през 70-те години на 20 век за космически цели. В производството се използва главно при направата на възглавници и матраци.

Тя е висококачествен материал,

който при натиск заема формата на тялото. Когато не е подложена на натиск възвръща своята форма. Затова, когато при избор на матрак или възглавница предпочитате в съня си да бъдете обгърнати и материалът да следва анатомичните ви форми, може да се спрете на матрак или възглавница, изработени изцяло или частично от мемори пяна. Със сигурност значително ще бъде намалено въртенето, наместването и неспокойния сън. Трябва да имате предвид, че

температурата също е важна за свойствата на мемори пяната.

Ако е по-студено в помещенито, то тя ще бъде по-втвърдена, а при по-висока температура по-мека. Но въпреки всичко тя ще поеме от температурата на тялото и ще ви достави необходимия комфорт. Освен това мемори пяната притежава отворена структура с намалена пропускливост, което позволява по-добра вентилация от тази на латекса.

Предимствата на мемори пяната

като високотехнологичен и качествен продукт в съчетание с невероятният комфорт, който създава при сън, обуславят нейната висока стойност в сравнение с другите материали използвани при изработката на матраци и възглавници.

МЕМОРИ ПЯНАТА

Използва се при луксозните матраци като вложка или отделно като топер, който се поставя върху матрак, за да коригира неговата твърдост и да допринесе за комфорта при сън.

ИЗЧИСЛИ ЦЕНА ЗА НЕСТАНДАРТЕН РАЗМЕР МЕМОРИ ПЯНА

ЦЕНОВИ КАЛКУЛАТОР
ЗА ДУНАПРЕН И МЕМОРИ ПЯНА

ВЪВЕДИ РАЗМЕРИ, ПОЛУЧИ ЦЕНА!

ДУНАПРЕН КАЛКУЛАТОР | KABOX

ЗА ВЪПРОСИ И ПОРЪЧКИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС НА ТЕЛ.: 0885 83 24 63 ИЛИ ПОЛЗВАЙТЕ КОНТАКТНАТА ФОРМА