<link rel="stylesheet" id="sb-font-awesome-css" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.7.0/css/font-awesome.min.css?ver=5.5" type="text/css" media="all">

МАГАЗИН ЗА ДУНАПРЕН И МЕМОРИ ПЯНА „KABOX“

ДУНАПРЕН - ПОЛИУРЕТАНОВА ПЯНА

Магазин за дунапрен, мемори пяна и матраци от KABOX. Безплатна доставка за гр. София.  Български суровини и продукти с високо качество.

Видове дунапрен:

– Дунапрени с нормална плътност N18, N20, N23, N25
– Допълнително омекотен дунапрен, специално разработен за матраци ДУНАПРЕН N30
– Полиуретанова пяна с висока плътност ДУНАПРЕН N35
– Луксозна високоеластична пяна ДУНАПРЕН HR32 И ДУНАПРЕН HR35
МЕМОРИ ПЯНА 50 – високоеластична пяна по формите на тялото.

ВАЖНО: ПРОДУКТИТЕ ДА СЕ ПАЗЯТ ОТ ИЗТОЧНИЦИ НА ОГЪН!

За какво могат да бъдат използвани различните видове дунапрен?

– За тапициране, опаковане, шумоизолация, пълнеж за възглавници използвайте дунапрени с по-ниска плътност като: Дунапрени N 1827, N 2030, N 2331.

– За мебели използвайте дунапрен с по-високо обемно тегло – от 25 кг/м3 до 40 кг/м3: Дунапрени: N 2535, N 3030, N 3040, N 3545, N 3535, HR 2515, HR 3225.

– За матраци, фотьойли, седалки и канапета използвайте дунапрени пенополиуретанова пяна с обемно тегло над 33 кг/м3: Дунапрени: N 2535, N 3030, N 3040, N 3545, N 3535, HR 3535.

Можете да поръчате дунапрен / мемори пяна директно по телефона: 0885 83 24 63

Дунапрен и матраци от „KABOX“

Матраци и дунапрен София от KABOX

предлага широка гама от продукти като: матраци, топ матраци, дунапрен, мемори пяна.
Матраците и топ матраците са готов продукт, изработени по най-нови екологични технологии, съобразени с изискванията на Европейското законодателство. Калъфите и текстила, от който са направени е специално изработен от продукти, с основен приоритет грижа за здравето на човека. Подбраните материали са с антибактериални, антилергични и антиакарни свойства и с текстил, който не дразни кожата, а е мек и приятен на допир.

Дунапренът и мемори пяната

са субпродукти, които технологично са част от изработката на матраците и топ матраците, но могат да намерят и други приложения в бита. Затова широката гама от различни видове дунапрен е важен за всеки, който търси различни технически характеристики на дунапрена, в зависимост от нуждите. За различни цели се предлагат дунапрени, които намират широко разпространение в мебелното и автомобилното производство, както и такива, които се използват в строителството за шумоизолация например и плътен дунапрен, който намира приложение за изработка на матраци.
– Дунапрен за матрак (дунапрен за легло)- значително по-ниска себестойност на продукта, който обаче е лишен от завършващия елемент – калъфа. Но пък можете да си направите висококачествен матрак от дунапрен с цена, която да бъде значително по-ниска от цената на висококачествен матрак със същите параметри.
– Пълнеж за възглавници (дунапрен за възглавници) – можете да направите възглавница по свой вкус като изберете материал като дунапрен от различните видове дунапрени, които предлагаме.
– Дунапрен за диван – при избор на дунапрен за тапициране на диван е добре да се съобразите с качеството и плътността на всеки един от видовете дунапрен, които предлагаме. За седалка се препоръчва използването на плътен дунапрен, където натоварването е значително по-голямо, а за облегалката може да се използва и дунапрен от стандартната серия с омекотени качества, за да създаде необходимия комфорт.
– Млян дунапрен или силиконова вата (на метър) – може да намери приложение за тапициране, за пълнеж на възглавници, за изработка на детски играчки и др.
– Дунапрен за мебели (дунапрен за тапицерия) – може да използвате за мебели всички видове дунапрен, който предлагаме.
– Дунапрен за матраци – за избор на дунапрен за матраци, може да изберете такъв, който е с по-висока плътност.

Различните видове дунапрен

се отличават по своите технологични показатели, както и със специфични характеристики: по идентификационния номер на дунапрена може да се ориентирате за неговите качества – първите две цифри показват плътността, а вторите твърдостта, дунапрените се различават и по цвят: бял дунапрен, розов дунапрен, син дунапрен, черен дунапрен…
Заложете на продуктите, произведени от български производител на дунапрен и матраци.

Дунапренът е продукт, който се продава в специализирани магазини и най-вече онлайн – наличен стандартен или с нестандартни размери по поръчка. Трудно е да се намери в строителните магазини например – дунапен в Практикер, тъй като това е продукт, който обикновено се поръчва по заявка директно от производителя. Закупувайки дунапрен от строителен хипермаркет, няма да знете какъв дунапрен точно и с какви техническите характеристики купувате.

Към всички ориентировъчни ценови параметри на различните видове дунапрен, може да посетите Дунапрен ценова листа (Дунапрен цена София).

Към топ матраци цени.

Към всички матраци, които предлагаме.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ДА ПОСЕТИТЕ И MATRAC.NET

Like this:

%d bloggers like this: