Всички модели матраци „НАНИ” са проектирани и предназначени да удовлетворяват Вашите потребности за пълноценна почивка и сън.

Ползвайте матрака както ви е удобно, но само по предназначение. Не го използвайте като трамплин или батут. Това може да повреди конструкцията му и да доведе до прекратяване на гаранцията.

Не се опитвайте да сгъвате матраците с пружини. Това може да повреди пружинния пакет и да доведе до прекратяване на гаранцията.

Веднъж развит (разопакован) матрака не може да се навие на руло при домашни условия. Това може да повреди дамаската и сърцевината и да доведе до прекратяване на гаранцията.
Не използвайте матрака на пода или извън леглото. Това може да доведе до зацапване, образуване на мухъл и до прекратяване на гаранцията.

При нормална експлоатация Вашия матрак не би трябвало да се изцапа продължително време. При евентуално замърсяване може да се почисти със сух парцал, мека четка или влажна гъба с минимално количество почистващ препарат предназначен за почистване на тапицирана мебел. Избягвайте силното навлажняване, което може да увреди материята. При модели със сваляеми калъфи се препоръчва пране при ниска температура или химическо чистене. За да се избегне захабяването на дамаската Ви препоръчваме използването на надматрачна стелка и/или шалте, което ще намали износването и механичните увреждания.

Не използвайте 100% синтетични чаршафи и стелки с понижена въздухопропускливост.
Проветрявайте матрака редовно. Това предотвратява възможността влагата от човешкото тяло да взаимодейства неблагоприятно с дамаската на матрака и удължава живота му.

Влаганите материали за тапициране във всички модели матраци НАНИ са от най-високо качество. Въпреки това в процеса на експлоатация те претърпяват някой минимални геометрични изменения.Те са съобразно нормите на EN – БДС. Редовно обръщане и завъртане на матрака отдалечава тези визуални деформации във времето.

Матраци Magniflex е световно известна италианска марка матраци. Предлага разнообразна гама от матраци за всеки вкус, допълваща с невероятна доза комфорт и стил. Ориентирани изцяло към грижата за опазване на оклната среда, матраците Magniflex са перфектен избор за вашият дом или хотел. Със своята съвременна технология, матраците съчетават в себе си необходимият баланс на ортопедичност, анатомичност и ергономичност.

Матраци Нани е марка, която предлага висококачествени матраци за вашият дом, хотел, вила... Материалите, които се влагат за тяхното производство са съобразени със съвременните изисквания за качество и дизайн. Всички матраци са с антиакарни, антибактериални и антиалергични свойства. Екологични и биологично разпадащи се продукти, те имат за цел да доставят на всички потребители спокойствие, нежност, топлина и комфорт.