image_pdf

ЗА НАС

Нюстейбъл ЕООД има удоволствието да Ви представи селекция дунапрени и мемори пяна – висококачествени продукти, българско производство. Нюстейбъл ЕООД е компания, специализирала в развитието на високотехнологични уеб решения за електронна търговия с основна мисия изграждането и развитието на българския електронен пазар.

Фирмата управлява и развива повече от 40 уеб сайта, от които почти половината са насочени към българския потребител. Основен акцент в изграждането на онлайн магазините е високото качество на продуктите и услугите и техния гарантиран произход. Българските дунапрени се изработват от качествени, сертифицирани материали по съвременни и иноватовни технологии за производство.

Предлаганото голямо разнообразие на дунапрени може да намери приложение, както в комфорта при сън и почивка, така и в производството и тапицирането на мебели, за шумоизолация на ателиета, цехове, звукозаписни студия, заведения и др. Целта е да бъдете информирани и да имате възможност сами да избирате и комбинирате различни суровини, за да направите качествено и добро изделие. Както знаем, повечето от матраците се изработват от дунапрен, подбран за съответния модел от производителя и се поставят в подходящ за размера калъф. Лесно можете сами да комбинирате тези елементи и да подберете специално за Вас и Вашето семейство дунапрен и калъф, които да отговарят най-добре на Вашите нужди и предпочитания.

Не се колебайте да позвъните на нашите консултанти, за да отговорим на всички ваши въпроси!

ФОРМА ЗА КОНТАКТ

 

Верификация