Дунапрен N3535

N35-ДУНАПРЕН

Дунапрен N3535

Дунапрен N3535 – в отговор на високите изисквания за качество и комфорт..

За ежедневен комфорт предлагаме широк набор от висококачествени материали – дунапрен (пяна) с различна плътност и мекота. Може да се използва за тапициране на различни изделия за бита като столове, градинска мебел, мека мебел и т.н.

Продуктите от категория дунапрени KOVAFOAM N са подходящи за изработка на неносещи детайли в меката мебел. А над определена плътност и твърдост на носещи детайли като седалки, облегалки, топ матраци, матраци и др. Дунапренът от категория N е подходящ и като спомагателен материал в обувната промишленост, при изделия за бита, за опаковки, уплътнения, шумоизолация и други.

Полиуретанова пяна (дунапрен) KOVAFOAM се произвежда на блокове. Но от производителя се предлагат и различни възможности за индивидуални размери във вид на листове.

Дунапрен N3535 е с висока плътност материал от най-висок клас, подходящ за изработка на луксозни и висококачествени матраци, отговарящи на всяка претенция за комфорт.
Може да използвате възможностите на този дунапрен като корекция на неудобен или стар матрак. С дебелина от 8 см. като топ матрак ще може напълно да премахне неудобството на стария матрак.
При избор за изцяло нов матрак от този висококачествен пенополиуретан може да изберете дебелина в зависимост от височината на леглото и предпочитанията си:
– дебелина от ок. 14 см. ще допринесе средно меко усещане;
– дебелина от 17 – 20 см. щe бъде средно твърд матрак с по-ортопедични показатели;
– можете да комбинирате с мемори пяна, което ще направи матрака изключително комфортен, неотстъпващ на луксозните матраци, в които са вложени същите или подобни по качесто и свойства компоненти.

ИЗЧИСЛИ ЦЕНА НА НЕСТАНДАРТЕН РАЗМЕР ДУНАПРЕН

Разгледайте и други видове дунапрен.